Το άρωμα τριαντάφυλλο είναι το απόλυτα γυναικείο άρωμα. Θυμίζει ρομαντικούς ανοιξιάτικους περίπατους. Δημιουργήστε γλυκιά και αισθησιακή ατμόσφαιρα με το απόλυτα γυναικείο άρωμα.Θηλυκό, δυνατό, μυστηριακό, διεγείρει τις αισθήσεις.

Διατίθεται σε καλαίσθητο μπουκαλάκι των 5 ml, στην τιμή των 4 €.

Εναλλακτικά, συνδυάζεται με επιλεγμένη συσκευή + 2 κεριά, στην συνολική τιμή των 8 ή 12€, ανάλογα με το κόστος της συσκευής.


Χρησεις
Χαρακτηριστικά και Χρήση των Oil Burners Πώς να τους χρησιμοποιήσετε: Επιλέξτε κατ' αρχήν το άρωμα που σας αρέσει και συμπληρώσετε το μπολ της συσκευής της αρεσκείας σας, με νερό, από μισό έως τρία τέταρτα της χωρητικότητάς του. Αναμίξτε το νερό με περίπου τρεις με πέντε (3-5) σταγόνες αρωματικό έλαιο, στην κορυφή του Επιλέξτε κατ' αρχήν το άρωμα που σας αρέσει και συμπληρώσετε το μπολ της συσκευής της αρεσκείας σας, με νερό, από μισό έως τρία τέταρτα της χωρητικότητάς του. Αναμίξτε το νερό με περίπου τρεις με πέντε (3-5) σταγόνες αρωματικό έλαιο, στην κορυφή του Oil burner. Όχι περισσότερες γιατί μπορεί να προκληθεί ερεθισμός του λαιμού. Ανάψτε το κερί στο κάτω μέρος του Oil burner, μετά την τοποθέτηση του σε μια ασφαλή τοποθεσία. Μην τον τοποθετείτε κοντά σε κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά ή κοντά σε παιδιά. Το άρωμα του θα διαχυθεί άμεσα και θα διαρκέσει έως και τρεις ώρες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Τριαντάφυλλο Oil

  • Κατασκευαστής: Aromatheory
  • Κωδικός Προϊόντος: OIL14
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,00€


Διαθέσιμες Επιλογές


Ετικέτες: Oils, Τριαντάφυλλο Oil